Együtt élvezhetjük a felújított Misina Tetőpontot

2024. február 8. 16:07 2024. feb. 8. 16:07

A nemrégiben felújított Misina Tetőpont - Családi és Mozgásteret egy családi nap keretében nyitják meg a pécsiek számára, akik változatos programokon fedezhetik fel a modern épületet és annak gyönyörű környezetét.

A Misina-tető, Pécs egyik legkedveltebb kirándulóhelye, az elmúlt hónapokban teljesen megújult. A pécsiek részt vettek a terület fejlesztési terveinek kialakításában, és most eljött az idő, hogy együtt élvezzék városuk új büszkeségét.

A Misina Tetőpont kiváló lehetőségeket kínál családoknak és az aktív kikapcsolódásra vágyóknak. A központot bemutatják egy nyílt napon február 17-én, 10 órától. A családi nap során mindenki részt vehet a természetjárásban, kipróbálhatja az új sporteszközöket, felfedezheti a játszóteret és a kondiparkot. Akik nyugodtabb elfoglaltságot keresnek, kézműves foglalkozásokon vehetnek részt, hogy kibontakoztathassák kreativitásukat.

Az esemény napján a Tüke Busz sűrített járataival könnyedén eljuthatnak a résztvevők a helyszínre. Két büfé gondoskodik a frissítőkről, de érdemes például a TV-toronyba is felmenni, nemcsak a lenyűgöző kilátás, hanem a családi ebédmenü miatt is.

Az eseményről minden részletet megtudhatnak ha IDE kattintanak.

Forrás: PécsMa