Egyre népszerűbbek a Tüke Busz digitális úton vásárolt jegyei és bérletei

2024. október 28. 09:23 2024. okt. 28. 09:23

Csak mobiljegyből több, mint egymillió darabot, a bérlet típusú termékekből pedig együttesen huszonötezer darabnál többet vásároltak azóta, hogy digitális platformokon is elérhetővé tettük a Tüke Busz Zrt. leggyakrabban vásárolt díjtermékeit. Ezzel elsősorban időt takarítanak meg, hiszen okostelefonjaikon fizetnek a buszjegyért vagy a bérletért.

Az értékesített díjtermékek közül utasaink a már négy éve bevezetett mobiljegyből vásároltak eddig a legtöbbet, a mobilbérletek közül változatlanul kiemelkedően magas a megvásárolt havi tanuló bérletek, a 30 napos összvonalas, valamint a havi összvonalas bérletek száma.

 

Továbbra is arra bíztatjuk utasainkat, hogy a hagyományos papír alapú díjtermékek helyett sorban állás nélkül, gyorsan és egyszerűen, applikációban vásároljanak menetjegyeket vagy bérleteket a Tüke Busz Zrt. járataira a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. és viszonteladói partnerhálózatában!

 

Fontos azonban, hogy a bérletek megváltásakor a bérlet típusa és a kedvezmény érvényesítése mellett nagy körültekintéssel válasszák ki a bérlet érvényességének kezdeti időpontját, amely naptól az utazási jogosultsággal valóban utazni szeretnének (a bérlet megvásárlásának napja nem feltétlenül esik egybe annak az időszaknak a kezdetével, amikortól a bérlettel valóban utaznának). Fontos, hogy az applikáció használatához aktív adatkapcsolat szükséges, de ugyanígy fontos a mobiltelefon megfelelő töltöttségi szintje is.

 

A mobiljegyek és mobilbérletek bárhol és bármikor megvásárolhatók, akár közvetlenül a járatok indulása előtt is a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. és viszonteladói partnerhálózatában: nemzetimobilfizetes.hu/applikaciok

Egyik legfontosabb célunk, hogy a Pécsett közlekedők kényelmesen és biztonságosan használhassák a városi utazásokhoz kapcsolódó szolgáltatásokat, ebben fontos szerepük van a digitális platformokon elérhető mobiljegyeknek és mobilbérleteknek!

 

 

Tüke Busz Zrt.