Apa lesz a Punnany Massif frontembere - fotó

2021. október 21. 11:22 2021. okt. 21. 11:22

Apa lesz a Punnany Massif frontembere, Farkas Roland Wolfie. A pécsi zenész maga osztotta meg az örömhírt a közösségi oldalán, rajongói pedig azonnal gratuláló kommentekkel rohamozták meg, és osztoznak az örömében.

A frontember az Instagram és a Facebook oldalán tette közzé a jó hírt, ráadásul tette mindezt igencsak saját módon: 

"Most, hogy kipörgettem az "another life" című sorozatot a netflixen, nagyon úgy tűnik, hogy hamarosan az én bolygómon is megjelenik egy új életforma. (Ui.: előbb jön ki, mint az új lemezünk.)" - írta a rapper a közösségi oldalán, a poszt alatt pedig egyből meg is jelentek a gratuláló kommentek, a rajongók természetesen osztoznak a zenész és kedvese örömében. 

Kollányi Zsuzsi énekesnő például azt írta neki az Instagramon: "Isten hozott szülő falván"

Volt olyan követő, aki viszont egy kis poént is vitt a gratulációba, ugyanis azt írta: "Néztem is a Parkban, hogy szépen kerekedsz" - de persze ez nyilván csak a vicc része volt, mert utána természetesen jó egészséget kívánt a zenésznek és bővülő családjának. A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod!    

Egy másik hozzászóló pedig szintén viccesen gratulált a rappernek: "Ez lesz életed leghosszabb tripje, azt ugye tudod tesó?"

A gratuláló hozzászólások pedig azóta is egyre csak záporoznak, mutatjuk a teljes posztot: 

 

Ez is érdekelhet: Családi titokra derült fény: A Punnany Massif egyik frontemberének van egy 20 éves fia

Címlapkép: Farkas Roland Wolfie, YouTube