Megkéselte az apját egy fiatal férfi Kozármislenyben

2021. november 24. 17:02 2021. nov. 24. 17:02

Késelésig fajult egy családi vita Kozármislenyben

A rendőrségre 2021. november 23-án este arról érkezett bejelentés, hogy Kozármislenyben egy 19 éves férfi mellkason szúrta az apját. A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod!

A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy az ifjú először az anyjával szólalkozott össze, majd a vita hevében dulakodni kezdett az apjával. A fiatalember ekkor magához vett egy kést, a szülöknek így volt idejük bemenekülni az egyik szobába, írja a police.hu. 

Gyermekük ekkor a kés nyelével betörte az ajtó üvegét, és újra támadni akart. Az apa megpróbálta lefogni a fia kezét, azonban a fiú az ajtón keresztül olyan erővel szúrt az apja felé, hogy oldalról megsebesítette.

FRISS! Menekülés közben hajtott át egy férfi egy rendőrön Mecseknádasdon - Videón a sokkoló eset

A mentők az apát súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. A rendőrök a helyszínen elfogták az elkövetéssel gyanúsítható fiatalt, majd előállították. Gyanúsítotti kihallgatásán a bűncselekmény elkövetését elismerte. A rendőrök őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását.

Ellene életveszélyt okozó testi sértés miatt nyomoznak a baranyai rendőrök. A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod!

Címlapkép: police.hu