Ülve maradt a pécsi Fidesz, amikor a városvezetés szolidaritását fejezte ki Iványi Gáborral szemben

2022. február 22. 10:26 2022. feb. 22. 10:26

Csizmadia Péter, a Fidesz helyi "nagyágyúja" szerint egy showműsor zajlott és szerinte arról van szó, hogy Iványiék a gyanú szerint nem fizettek meg közterheket, ezért zajlik ellenük NAV-eljárás.

Kunszt Márta (DK – Pécs Jövője) önkormányzati képviselő azt javasolta, hogy a közgyűlés vállaljon szolidaritást Iványi Gábor szervezetével, mert méltánytalannak tartják, ami velük történt a hétfői napon.  Ezt követően állva, egy perces néma csend mellett vállaltak szolidaritást a képviselők valamint a polgármester és az alpolgármesterek Iványi Gábor és az egyesülete mellett. 

A Fidesz, az ÖPE és a KDNP politikusain kívül mindenki felállt. A Fidesz képviselőjelöltje, Kővári János pedig még be sem ért, késett az ülésről.

 

 

Csizmadia szerint pedig, amit a baloldal művel, az politikai cirkusz. "Gratulálok, ez szerintem önöket minősíti" - zárta gondolatmenetét a képviselő.

 

 

Ezt követően kért szót ismét Kunszt Márta, aki fontosnak tartotta kiemelni, a tisztánlátás végett, ők úgy értelmezik, hogy a magyar állam viszont milliárdokkal tartozik a szervezetnek, mert nem ismerte el kisegyházként őket, ezért pedig nem kapnak állami támogatást. 

Kapcsolódó: Iványi Gábor: egyház elleni üldözésnek veszem, amit csinálnak!

Forrás: Pécsi STOP