Videójáték kedvelő egyetemistáknak hirdet pályázatot a Betme Gaming

2023. január 18. 13:29 2023. jan. 18. 13:29

Az részvételnek továbbra sem feltétele a videókészítői vagy esportolói teljesítmény: egyedül a videójátékok szeretete számít - közölte sajtóközleményében a Betme Gaming.

Az részvételnek továbbra sem feltétele a videókészítői vagy esportolói teljesítmény: egyedül a videójátékok szeretete számít.

Mint az ismeretes, az online versenyszervezéssel foglalkozó Betme Gaming egy videójátékos ösztöndíjat hirdetett.

A három, egyenként kétszázezer forintos felajánlás tetszés szerint bármire fordítható. Kettőért bármelyik intézmény hallgatói indulhatnak, egyet viszont a cég kiemelt partnere, a Pécsi Tudományegyetem oszt ki egy ott tanuló diáknak.

A jelentkezési határidő eredetileg január 15-e volt, ám a nagy érdeklődésre való tekintettel a cég vezetői, Félix András és Albrecht Máté a PTE esport szakértőjével, Dr. Novák Pállal egyetértésben úgy döntöttek, hogy egy hónappal kitolják ezt a határidőt. Ebből adódóan immár február 15-ig várják a pályázati anyagokat, eredményt pedig február 28-án hirdetnek.

Az indulás feltételei az alábbiak:
 Az ilyenkor szokásos személyi adatok megadása. (Név, lakcím, intézmény, kar, szak)
 Egy elérhetőség megadása (email, közösségi média, telefonszám.)
 Legalább 150, maximum 400 szavas kísérőlevél írása, amiben a pályázó bemutatkozik, és kitér arra, hogy milyen kötődése van a videójátékokhoz. Ezen kívül arra is ki kell térni, hogy miért az adott szakot választotta a pályázó, mi volt a motivációja az oda való jelentkezéskor?

Bővebb kiírás a www.betmegaming.com weboldalon olvasható. A két, bármelyik felsőoktatási hallgató által megpályázható ösztöndíj iránt érdeklődők hello@betmegaming.com-ra , míg a PTE-s tanulók novak.pal@pte.hu-ra küldhetik a pályázati anyagukat.