Kiütéses győzelmet aratott Vajszló Pellérd ellen

2023. szeptember 27. 08:36 2023. szept. 27. 08:36

Több mint 20 gólt láthattak a hazai csapattól Vajszlón. Csak úgy zörgött a háló, a Vajszló-Pellérd Baranya Vár Megyei III. osztályú labdarúgó mérkőzésen, a Csík Jenő csoportban. A legutóbbi fordulóban az ormánsági együttes 21-0-ra verte a Pécs szomszédsági labdarúgó csapatot, a Pellérdet.

Az előző évi bajnokságban a Pellérdet ki nem állásért "kizárták". Olvastuk az előző évi tabellán a BMLASZ internetes oldalán. A Pellérd szakosztályvezetője Tarjányi Róbert pontosítást kért. - Minket nem zártak ki, mi elfogytunk, nem volt játékosunk. Ha a nevezés után nem lép pályára a csapat azt kizártként tekintik, mondta a szakosztályvezető. A Vajszló második helyen zárt a tabellán.

 

Vajszló szakosztály elnök helyettese, Úri Gergely a mérkőzésről elmondta, hogy a 3. percben már vezetést szereztek. A folytatásban Szabó Zsolt négy alkalommal talált a hálóba. A szünetben csereként pályára lépett Jónás Gergő hat gólt ért el. Többen rúgtak 1-2 gólt. Az utolsót a 89. percben érték el, Bogdán Balázs. Az ellenfélről elmondta, hogy többsége fiatal volt, sportszerűen játszottak, Nagy Zsolt játékvezetőnek alig akadt munkája. Azt határozottan mondta, hogy játékos hiányuk nem lesz. Van U19-es korosztályban játszó csapatuk. mellettük öt utánpótlás csapatuk és először női utánpótlás együttesük is van a 2023-2024 évi bajnokságtól. A jelen csapatban játszok többsége fiatal és minden labdarúgó az Ormánságban él.

 

A Pellérd szakosztályelnöke kérdésünkre elmondta, hogy nem számítottak ilyen nagyarányú vereségre. A mérkőzés előtt nem volt edzés. A kapus a Balatonról érkezett haza. Többen a pályán találkoztak először. Volt, aki név szerint nem ismerte a játékostársát. A Pellérd történetében volt hasonló történet, igaz nem 21 góllal. Megrázták a fejüket és a következő mérkőzést megnyerték. Erre készülnek vasárnap is, Szigetvár ellen.

 

Szerző: Szabó Ferenc