Letartóztattak Pécsen egy férfit, mert összevert és kifosztott egy nőt, akit meg akart erőszakolni

2023. február 15. 13:14 2023. feb. 15. 13:14

Letartóztattak Pécsen egy férfit, amiért - próbára bocsátás hatálya alatt - meg akart erőszakolni, összevert és kifosztott egy nőt múlt szombaton.

A Pécsi Törvényszék MTI-hez eljuttatott szerdai közleménye szerint a férfi letartóztatását szexuális erőszak, testi sértés és kifosztás alapos gyanúja miatt rendelte el egy hónapra a Pécsi Járásbíróság kedden.
    

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított férfi múlt szombaton, az esti órákban jelent meg a nő és annak élettársa ingatlanánál, ahol az udvaron szexuális cselekmény végzésére szólította fel a sértettet.
    

Miután a nő ezt megtagadta, a férfi rángatni kezdte, többször megütötte, fojtogatta, ruháját letépte róla és közösülni próbált vele. Ez nem sikerült neki, ezért felhagyott a szándékával, a nőt a kertkapuhoz vonszolta, mobiltelefonját eltulajdonította, majd azt közölte annak élettársával, hogy ebben az állapotban talált rá.
    

A nő a bántalmazás miatt arc- és agykoponyazúzódást szenvedett, közvetett agyi infarktus érte, és a bal oldala lebénult.
    

A bíróság határozatát az ügyész, a gyanúsított és a védője is tudomásul vette, így az végleges.

 

Nyitókép illusztráció

Forrás: MTI