Kiderült, kik szeretik az új fideszes kampányt

2023. június 26. 14:45 2023. jún. 26. 14:45

Bizony a szélsőjobboldaliak. Az is valószínű, hogy az Orbán-párt szándékosan akart a kedvükben járni, hiszen szüksége van a szavazataikra. Nem is először célozzák meg a közpénzből finanszírozott propagandával ezt a réteget. Most sajnos egy buszmegállóban kellett szembesülnöm a plakátok hatásával.

Mint az általam készített fotó is bizonyítja, a plakát tetszik a neofasisztáknak, akik azt ki is egészítették buzizós és antiszemita megjegyzésekkel, rajzokkal. Aztán közlekedés közben azt is láthattam, hogy Pestnek ezen a részén számos plakátot „díszítettek" így fel.

Az sajnos nem újdonság, hogy a Fidesz a kampányokban rájátszik a szélsőjobboldali összeesküvés-elméletekre. Például a régóta tartó sorosozás arra az összeesküvés-elméletre épül, hogy a háttérhatalmat zsidó pénzemberek alkotják, azok újabban már háborúpártiak, mivel egy háborúban tovább lehet gazdagodni. Ezt mondjuk nem nevezném zéró toleranciának...

Szegény Soros György bizonyára nagyon szomorú, amiért annak idején fontos szerepe volt a Fidesz vezérkarának sikeres politikai indulásában. Soros persze nem a mai illiberális (magyarul: nem szabadságpárti) Fideszt segítette, hanem az akkor még magát liberálisnak hazudó csapatot. A pénzember „bűne", hogy a demokráciát, a jogállamot építeni akaró civileket és szervezeteket támogatta.  

A fideszes propaganda a homofóbiára is rájátszik, ráadásul a törvényeket ehhez igazítja. Ez is egy szélsőséges réteg megnyerését szolgálja, az értelmes embereket taszítja, hiszen nyilvánvaló hazugságra alapozzák. Az ugyanis könnyen belátható, hogy senki sem az „LMBTQ-propaganda" hatására lett homoszexuális. A kormányzati propaganda által ellenségnek beállított civil szervezetek valójában csak azt próbálják elérni, hogy akinek ezért már így is nehezebb az élete, abba a hatalom emiatt ne rúgjon bele. Hogy ezt a fideszesek is megértsék: azt ugye ők sem hiszik, hogy a homoszexuális állatok (bizony, vannak ilyenek is) azért lettek azzá, mert „LMBTQ-propaganda" mesekönyveket olvastak...

 

Forrás: hirklikk.hu