A város több pontján is folytatódnak a gázvezeték-rekonstrukciós munkák

2024. július 11. 12:32 2024. júl. 11. 12:32

2024. július 15-étől várhatóan augusztus 15-éig a II. ütemével folytatódik a gázvezeték-rekonstrukció a Szent Mór utcában. Ezért a Szent Mór utca Papnövelde utca és József utca közötti szakasza le lesz zárva.

A munkaterület mellett a gyalogosközlekedés mindvégig biztosított lesz. A hulladékgyűjtés megkönnyítésére a Papnövelde utcában a Szent Mór utcai csomópontnál nagyobb méretű kommunális és szelektív tárolóedényekből gyűjtőpont létesül.
Jó hír, hogy az utcában a kivitelezés végén teljes szélességében megújulnak az útfelületek.

Legkésőbb július 15-én a Szent Mór utca jelenleg lezárt déli szakaszán megszűnik a forgalomkorlátozás.

2024. július 15-étől várhatóan augusztus 2-áig a Toldi Miklós utcában a II. ütemével folytatódik a gázvezeték rekonstrukciója. Ezért a Toldi Miklós utca teljes hosszában, tehát a Munkácsy Mihály utca és Tímár utca között le lesz zárva. A munkaterület mellett a gyalogosközlekedés mindvégig biztosított lesz, de járművel áthaladásra és parkolásra nem lesz lehetőség.

A munkálatok során az elérhető legmodernebb technológiát használják, a jelenlegi acél gázvezetékeket közel 160 méteres szakaszon korszerű műanyagra cserélik a szakemberek. Jó hír, hogy az utcában a kivitelezés végén teljes szélességében megújulnak az útfelületek.
A hulladékgyűjtés megkönnyítésére a Toldi Miklós utca déli végén nagyobb méretű kommunális és szelektív tárolóedényekből létesített gyűjtőpont továbbra is fennmarad.
Legkésőbb július 15-én a Tímár utca jelenleg lezárt középső szakaszán megszűnik a forgalomkorlátozás, az utca teljes hosszában átjárható lesz.