Fotók: Csizi hárít, az iskolák meg egymás után rohadnak szét

2018. február 20. 07:40 2018. feb. 20. 07:40

Miközben Csizi Péter és a pécsi Fidesz kilenc évnyi városvezetés után egy folyamatban lévő közbeszerzést tud felmutatni, újabb pécsi iskoláról kaptunk megdöbbentő fotókat. Mert igenis vannak borzalmasabb állapotok az Árpád fejedelemnél.

Kezét-lábát törve erőlködik a pécsi kormányoldali sajtó- és blogvilág, hogy Csizi Pétert kimossa a rothadó iskola slamasztikából. A lavinát ez a cikkünk indította el.

Csizi nyolc éve hitegeti a kertvárosi iskolásokat, a víz meg vödörbe csöpög

Megdöbbentő képeket és videókat kaptunk a pécsi Árpád Fejedelem Gimnázium és Általános Iskolából: vödörbe, lavórba csöpög a falat mosó esővíz. Ugyanitt nemrég a plafon egy darabja szakadt le. A városban nyolc éve regnáló Csizi Péter szerint erről is a szocialisták tehetnek.

Amelyben hátborzongató fotókon mutattuk be, hogy miközben a körzet fideszes képviselője, volt alpolgármester, Csizi Péter és a fideszes városvezetés már legalább nyolc éve eteti a kertvárosiakat, az Árpád fejedelem suliban vödörbe és lavórba csöpög a víz.

Először egy teljesen névtelen és arctalan fideszblog reagált. Le lettünk csúsztatózva, félinformációsozva meg nettó hazugozva, mert, MERT:

"az EU-s közbeszerzési portálon már megjelent a felhívás erre az iskolára, jó ideje olvasható – azaz nem ígéretről, hitegetésről van szó"

Kicsit visszafogottabb formában írt a közbeszerzésről a helyi fidesz kármentő lapja is.

Tehát, a mi fotóink hazugságok, vagy legfeljebb félinformációk (hamis vödör, photoshoppolt lavór, virtuális penész??), de az, hogy Páva Zsolt és Csizi Péter lassan 9 ÉVE regnálnak a városban, és egy FOLYAMATBAN LÉVŐ KÖZBESZERZÉST sikerült összehozni, miközben az azt megelőző városvezetésre mutogatnak, az teljesen rendben van, az maga a trúság.

Akkor mondjuk a rossz hírt: miközben aktívan megy a folytatólagos hülyének nézés, újabb fotókat kaptunk egy másik olvasónktól. Ezek a Nevkóban készültek, és most szólunk: csak éhgyomorra érdemes megnézni őket.

Ha van kedve, itt összevetheti a frissen fotózott rohadást a tavaly májusban ugyanebben a suliban készült fényképekkel.

Várjuk szeretettel Csizi Pétertől és blogger barátaitól a reakciókat, hogy de hát ez a kilenc év úgy elröppent, hát már itt is éppen azon gondolkodtunk, hogy egyszer talán már majdnem, vagy hogy csak a fehér falon feltűnő a rohadás, de már elméláztunk a barnásszürkére festésen, meg ilyenek. Szeretjük olvasni, ahogy ezek az emberek mások valóságával vitatkoznak. Mi meg addig csendben gyűjtögetjük a fotókat.