Hazai medencében kapott ki 1 góllal a PVSK-Mecsek Füszért

2023. március 18. 10:52 2023. márc. 18. 10:52

Csaknem egy hónapos kihagyás után ugrottak újra medencébe Török Viktor tanítványai, azonban az E.ON Férfi OB I. 18. fordulójának nyitómeccsén vereséget szenvedett a pécsi alakulat.

Borzasztó formában várta a folytatást Pécs vízilabda csapata, a PVSK-Mecsek Füszért utolsó 7 mérkőzéséből ugyanis egyet sem tudott megnyerni, most viszont egy nagyjából egyenrangú ellenféllel mérkőzhetett meg, a PANNERGY-MVLC csapatával. A miskolciak sokáig nem is nagyon találták az ellenszert Török Viktorék játéka ellen, de végül sikerrel vették az akadályt és egy gólost verést mértek a PVSK-ra. Ezzel a miskolciak ideiglenesen felléptek a tabella 9. helyére, míg a pécsiek 11 ponttal csak a 12. helyen szerénykednek, mindössze két egyesületet megelőzve a bajnoki pontvadászatban.

PVSK-Mecsek Füszért–PannErgy-MVLC-Miskolc 9-10 (2-3, 4-3, 2-1, 1-3)

Török Viktor, a PVSK mestere a mérkőzés után rendkívül mérgesen a következőket mondta:

"Nagyon bosszús vagyok, mert ezt a meccset ötször is megnyerhettük volna. Vezettünk, majd kihagytuk a helyzeteket, és utána felhúztuk a Mikulás-sapkát, és ajándékokat osztogattunk az ellenfélnek, közte a három pontot. Sajnos, voltak olyan fegyelmezetlenségek, amelyek most már bicskanyitogatóak. Már az első negyedben eldönthettük volna a találkozót, de ilyen lövőszázalékkal nem lehet nyerni. Azért is mérges vagyok, mert néhányan nagyon gyenge teljesítményt nyújtottak."

PVSK-Mecsek Füszért: Csorba Tamás, Gaszt Roland (1), Gelencsér Máté, Holl Gábor, Kecskeméti Manó, Keresztúri Márton (2), Kókai Szilárd, Kolozsi Marcell, Lajkó Márton Mihály (2), Némethy Dániel, Pellei Kristóf (2), Reisz Patrik, Szabó Gergő, Vogel Simon Benedek (2)

Jövő héten Szegeden bizonyíthat a pécsi alakulat, a következő fordulóban ugyanis vendégként szerepelnek majd vízilabdásaink.