Nagydobszán leköpték a bírót, félbeszakadt a mérkőzés

2024. március 20. 08:49 2024. márc. 20. 08:49

Megfélemlítés miatt félbeszakadt a Nagydobsza - Baksa Baranya vármegyei labdarúgó mérkőzés, a III. osztály Csík Jenő csoportjában. A középmezőnyben helyet foglaló két együttes a bajnoki tabella közepén helyezkedik el. A 2024-es esztendőben ez az első labdarúgó mérkőzés, amit a játékvezetők a mérkőzés 90. perce előtt lefújtak.

A 14. fordulóban játszották a Nagydobsza-Baksa III. osztályú labdarúgó mérkőzést. A szünet után nem folytatódott a mérkőzés. A tabella 6. helyén álló Nagydobsza a 8. helyezett Baksa csapatát fogadta. A vendégek a 7. és a 24. percben gól értek el. A 21 és a 36. percben két hazai játékos piros lapot kapott. Az egyik játékos az egyedül gólra törő játékost rúgta fel. A másik egy labdarúgót gáncsolt el. A vendégcsapat edzője, pályázatírója és mindenese, Magyar Bálint elmondta, hogy számukra a játék a fontos. Nem foglakoztak játékvezetőkkel, ellenfél játékosokkal. Azt látták, hogy az egyik hazai játékos kétszer leköpte az egyik játékvezetőt. Inkább verbális volt a konfliktus. Azt is látták, hogy egy karszalagos rendező a bírókat az öltözőbe kísérte.

 

A hazaiak háttérben dolgozó segítője elmondta, a nagydobszaiaknak papíron bejelentette, hogy nem kíván tovább a csapatnál dolgozni. Azt is elmondta, hogy várható, hogy a szövetség 4-5 mérkőzésre szövetségi ellenőrt is küld dobszai mérkőzésre. Ö már több száz ezer forintot nem tud kifizetni a csapatra. Azt megtudtuk, hogy a szünet után a játékvezetők nem jöttek ki a mérkőzés folytatására. Indoklásul azt hallottuk, hogy megfélelmitették a sípmestereket.

 

Szerző: Szabó Ferenc