Németh Balázs: "Teltház lehet az atlétikai VB-n"

2023. február 4. 15:11 2023. feb. 4. 15:11

Németh Balázs jelenleg az atlétikai vébét szervező cég vezérigazgatója, a korábbi M1-es híradós műsorvezető az Inforádiónak adott interjújában azt nyilatkozta, hogy megtérül majd a befektetett pénz, hiszen sikeres lesz a VB.

„Óriási az érdeklődés külföldről az augusztusi budapesti atlétikai világbajnokság iránt. - ezzel kezdte gondolatait a fideszközeli cég igazgatója, majd meg is magyarázta, hogy mire alapozza ezt a kijelentést:

"Gyorsabban halad a jegyértékesítés még annál is, mint amit magunktól elvártunk, illetve amit a Nemzetközi Atlétikai Szövetség elvár a magyar szervezőktől.”

A korábbi műsorvezető elmondása szerint az eredeti terv az volt, hogy 90-100 százalék közötti legyen a hétvégi versenynapok kapacitása, viszont látva az eladási számokat, most a hétköznapi programokra is telt házat várnak, minimum esténként, de nagy eséllyel napközben sem marad majd üres szék.

Tehát minden a legnagyobb rendben...

"Az eladott jegyek száma átlépte a százezret, a vásárlók nagyjából kétharmada külföldi." - mondta Németh Balázs

Az augusztus 19. és 27. között rendezett atlétikai esemény és a hozzá épülő budapesti stadion legalább 246 milliárd forintba kerül az országnak.

Forrás: 444.hu