Brutálisat merült a pécsi életben Vári

2019. augusztus 12. 11:38 2019. aug. 12. 11:38

Akkorát csobbant a Fidesz polgármesterjelöltje a hétvégén a lángosos-kávés-sütis-barangolós pécsi életben, hogy a szertefröccsenő habok a fél Tettyét beterítették. Hiába, Vári szintet lépett: nem megtekintést tart, hanem rácsodálkozást.

Nagyot ment Vári Attila a hétvégén saját Facebook-oldalán: a kampánycsapat bebetonozott lábbal lökte be a pécsi kampányélet feneketlen kútjába. Ezúttal a nép egyszerű, és mindenképpen nagyon-nagyon közülünk való, a városra mégis mangaméretű szemekkel rácsodálkozó gyermeke - gúnyát öltötte fel az egy ideje már pécsi lakcímmel is bíró fideszes jelölt.

Bizony, lángost evett a vásárcsarnokban, igen, a pécsiben, ahogy a pécsi nép többi egyszerű gyermeke szokta. Mert nagy szenvedélye neki a lángosevés. Nem tudtad, sziahölgyemuram? Pedig hát itt él közöttünk már kilenc hosszú éve, biztos találkoztál vele korábban, a kampány előtt is valamelyik pécsi lángosozónál, vagy a vásárcsarnokban, nem igaz?

Ám kávézni is ment a Magda cukiba, ahol a tulaj úgy kapaszkodott bele, mint bayerzsolt a dajcstomiba, mert egy „jó pécsi kávéval máris jobban indul a nap”. Aztán már nem volt megállás, barangolás volt, kérem:

„Ha tehetem, szívesen járom Pécs kis utcáit. Ezek a séták segítenek leginkább a kikapcsolásban, a napi gondok félrerakásában. Ezúttal az Ispitaalja városrészen, a Szent György fogadónál, a Nagyvárad utcán barangoltam. Akárhányszor is látom a házakat, utcákat, újra és újra rácsodálkozom, milyen hangulatosak ezek a városrészek a helyi fogadókkal, régi utcatáblákkal és épületekkel.”

Ugye, milyen klassz város ez a Pécs?

Őszintén drukkolunk, hogy a kampány hátralévő hétvégéin még sok szép és izgalmas pécsi városrész felfedezése okozzon gyermeki örömet a messziről jött jelöltúrnak.

 

 

Forrás: Gót