Egekben a fideszes ostobaság a választási hajrában

2024. június 7. 20:27 2024. jún. 7. 20:27

Beleszállt a pécsi fideszes képviselő a NEReseket elszámoltató ügyvédbe, de pórul járt.

Barkóczi Csaba, pécsi fideszes képviselőjelölt egy olyan Facebook bejegyzést tett közzé, melynek tartalma veszekszik a legelborultabb összeesküvés-elméletek  hívőivel. De az biztos, hogy posztjával felvételt nyert a Balatont Tagadók Klubjába.

A fideszes "nagyágyú" nem tudni honnan szedi hónapról hónapra a Zs-kategóriás konteóit, de most éppen azt találta kiírni, hogy Dr. Bodnár Imre, ügyvéd, a pécsi elszámoltatás vezetője lehet a választások után a város következő jegyzője. Ezt hosszasan taglalta Facebook bejegyzésében, melyre hamar meg is érkezett az ügyvéd úrtól a választ, aki keményen helyretette a fideszes politikust. Változtatások nélkül közöljük Bodnár Imre írását. Ehhez nincs is mit hozzáfűzni, annyira tű pontos. 

"Nem tudom milyen doktor a Barkóczi úr, de a hülyeség irogatásban világrekorder. Mielőtt ezt az idióta posztot kitette természetesen letiltott nehogy hozzá tudjak szólni. Kiállított magáról egy olyan bizonyítványt, amelyből csak az következik, hogy teljesen tájékozatlan. Ha egy kicsit is értene valamihez, akkor legalább azt tudnia kellene, hogy én teljesen alkalmatlan vagyok jegyzőnek. Egyrészt 30 éve nem foglalkozom azzal jogterülettel, másrészt nincs meg bennem az a türelem, ami a hozzá hasonló emberek hosszú távú elviseléséhez szükséges. Képtelen lennék például egy közgyűlésen végighallgatni azt a sok ostobaságot, amit összehord hónapról hónapra. Ami az én sikertelenségemet illeti, kár agyon aggodnia magát, részben korai a pánik, részben pedig meg kéne próbálni hosszabb mondatokat illetve bekezdéseket olvasni esetleg értelmezni. Ebben az esetben a https://elszamoltatas.pecs.hu/ oldalon hozzájuthatna olyan információkhoz amelyeket az m1-en vagy a Hír Tv-n nem hall. Amennyiben kérdése van természetesen állok rendelkezésére, legfőképpen ha visszaenged az oldalára" - írja bejegyzésében Dr. Bodnár Imre.

 

Hiányozni fognak Barkóczi képviselő úr balgatag megnyilvánulásai, mikor már nem lesz képviselő. Emlékeztetés képen itt egy videó arról, amikor nevetség tárgyává vált és megalázta magát a fideszes képviselő a pécsi közgyűlésen.