Hoppál Péter társaságában haknizott a "független" polgármesterjelölt

2024. március 9. 18:56 2024. márc. 9. 18:56

„Tokaj Hegyalja, Mád: zajlik az idei BORUM - református borászati konferencia, a pécsi Vivat Bacchus Énekegyüttessel! In vino veritas!" - ezzel a mondattal jelentkezett be a pécsi fideszes Hoppál Péter Mádról egy Facebook bejegyzésben. A Vivat Bacchus egyik énekese az elvileg független Szentgyörgyváry Péter nagy mosollyal fogadta a Fidesz országgyűlési képviselőjét.

Hoppál Péter (balra) és a Vivat Bacchus

 

Hoppál Péter a kultúra nagyágyúja, a kormány kitartottja, most is, mint mindig, fontosabbnak tartja, hogy Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében tegye tiszteletét ahelyett, hogy végre elkezdene a pécsiekért dolgozni, ha már országgyűlési képviselőként ez lenne a feladata. De Dr. Hoppál Péter nem ilyen ember, hanem igazi fideszes, azaz amerre jár, minden mozzanatát megörökíti, kedves dolgokat próbál írni a Facebook-oldalán, hátha jobban megkedvelik. Azt mi korábban már megírtuk, hogy amikor a Bicskén bántalmazott gyermekek mellett kellett volna kiállni, akkor persze mélyen hallgatott és elbújt, sőt napokig egyáltalán nem kommunikált a közösségi platformon. Egyszer csak megtört a jég, ám akkor a döntéshozókat részesítette előnyben és inkább Novák Katalin, Varga Judit és Balog Zoltán mellett állt ki, figyelmen kívül hagyva a bicskei pedofília áldozatait. Már az sem újdonság, hogy Hoppál Péter egy erkölcsi roncs. Már ekkor is megírtuk, hogy az ütemérzéke viszont dicsérhető, ami most sincs másképp.

Hát mikor máskor csinálna közös fotót a Vivat Bacchus tagjaival, ha nem akkor, amikor történetesen egyikük épp "független" polgármesterjelöltként indul Pécsett?

A másik forgatókönyv, amin jelen helyzetben el tudunk képzelni, hogy Hoppál Péter egy kicsit Szentgyörgyváry szekerét is meg akarja tolni, mert esélyesebbnek gondolja, mint a Fidesz felkent polgármesterjelöltjét, Csizmadia Pétert. Lehet, hogy a közös modoroskodás hoz néhány Fidesz szavazót? Vagy csak nem ápolnak rossz viszonyt a politikai ellenfelek ezek szerint. Persze ez mind csak találgatás, természetesen nem láthatunk bele Hoppál Péter fejébe. Azt viszont jótanácsként említenénk, hogy ahelyett, hogy kineveti a tényleges fejlődést és a pécsieket még csak részben sem érintő eseményeken vesz részt, valami érdemleges tevékenységet tényleg folytathatna Pécsen, mert előnyére válna! Például lobbizhatna, hogy NE LEGYEN a pécsiek egészségére káros akkumulátorgyár a környéken. Mert most a már jól megszokott forgatókönyvet látjuk sokadszor:

Vallás? Kultúra? Egy nap semmittevés jó messze Pécstől? Eltapsolt közpénz?
Better Call Hoppál.

 

 

Jaj, az ellopott szlogen a végéről majdnem lemaradt...