Ez a Békemenet lesz a végső

2021. október 19. 11:56 2021. okt. 19. 11:56

Nem az utolsó, de mindenképp a végső. Mert az osztályharc fokozódik, forgolódnak a tőkés birodalmak, az ellenség nem nyugszik. Ezért kell a békeharc, ezért kell megvédeni Magyarországot. „Egész Európának fogja üzenni az október 23-i Békemenet, hogy tömegek állnak a nemzeti önállóságot védő magyar kormány mögött” – ezt mondta a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában az eseményt szervező Civil Összefogás Fórum (CÖF) kurátora. Fricz Tamás szerint az első alkalom óta most van a legnagyobb szükség egy újabb Békemenetre.

Már csak négyet kell aludnunk és indulhat a békeharc. Több mint három évet kellett várni az alkalomra. Legutóbb a 2018-as választás előtt vihette utcára az embereket a CÖF, s bár Bayer Zsolt azóta többször is belengette, hogy elindulnak megvédeni a polgári vívmányokat, a nemzeti érzelmű projekt csak most jött össze. A kormányhoz közeli, magát civilnek mondó szervezet, amely az MVM-től, a Szerencsejáték Zrt-től és a Fidesz alapítványától százmilliókhoz jutott az elmúlt években, most kapott újra pénzt és engedélyt arra, hogy tömegeket vigyen ki az utcára.

Most jött el az ideje annak, hogy – mint Fricz Tamás fogalmazott –, megálljt parancsoljanak a brüsszeli bürokráciának, a Soros-hálózatnak, a globalista-liberális erőknek, a pénzügyi köröknek, vagyis, mindazoknak, akik végső leszámolásra készülnek az Orbán-kormány ellen. Ezek az erők – tuggyukkikkel a hátuk mögött – Orbán és a Fidesz megbuktatásával „olyan életformát vezetnének be hazánkban, amelyet a magyarok elutasítanak. Meg kell tehát védeni a hagyományos értékeket, az életformát, a nemzeti önállóságot, a kereszténységet, a családpolitikát, és meg kell mutatni, hogy a magyarok ellenállnak a globális elit nyomásának”, mondta Fricz Tamás.

A CÖF tehát emeli a tétet: most már nemcsak a hazai ellenzéknek mondja azt, hogy coki, hanem Európának is megmutatja, hogy a magyarokkal nem lehet kukoricázni. Büszke, szabadságszerető nép vagyunk, futballmeccsen sem térdelünk le, nehogy már a globalista háttérhatalom előtt fejet hajtsunk!

Az mondjuk más kérdés, és ha volna ideje, a CÖF is elgondolkodhatna rajta, hogy azok, akik nem kedvelik a Fideszt és Orbán Viktor kormányát, szintén magyar emberek. Szeretik a hazájukat, jót akarnak az itt élő embereknek, csak másképp képzelik el ezt a jót, mint Orbán és a Fidesz, valamint a szolgálatukba szegődött CÖF.

Azok, akik most az Orbán-kormány leváltására készülnek, azt szeretnék, ha egy olyan hazában élhetnének, ahol nincs gyűlölködés, de legalábbis nagyságrendekkel kevesebb lenne, mint most. Ahol nincs, vagy legalábbis büntetendő a korrupció, nem gazdaságpolitikai program, hanem üldözendő a lopás, a kirekesztés, a megbélyegzés.

Ezt is megüzenhetné a CÖF Európának. Hogy ők csak az ország egyik felét képviselik, mert vannak más magyarok, akik másképp képzelik el a rendet. Ezek a magyarok épp most, az ellenzéki előválasztáson jutottak el oda, hogy összefogással közös otthonunkká kívánják tenni Magyarországot. Nem állami pénzen szervezett vonulással, nem Lengyelországból importált vendégtüntetőkkel. Ezt felejtette el megemlíteni Fricz Tamás a Kossuth Rádióban vasárnap reggel, de most megtettük helyette. Örülünk Tamás, ha segíthettünk.

Szerző: Föld S. Péter 

Forrás: Hírklikk