Még a Reszkessetek, betörők! 2-ből is kitörölnék Trumpot

2021. január 15. 10:55 2021. jan. 15. 10:55

Valószínűleg senkinek nem kell bemutatnunk magát a filmet, hiszen Magyarországon előszeretettel közvetítik az országos TV csatornák karácsonykor. A kultikus film második részében Donald Trump eddigi amerikai elnök (akkor persze még nem volt az) is felbukkan. Mióta a leköszönő elnököt több közösségi felületről is eltávolították botrányos megnyilvánulásaiért, most az is felmerült, hogy ünnepeinkből is kitörlik.

A Reszkessetek betörők 2 – Elveszve New Yorkban vagy Reszkessetek betörők! 2. 1992-ben bemutatott amerikai filmvígjáték, amely a nagy sikerű Reszkessetek, betörők! című film folytatása.

Trump a filmben akkor tűnik fel, amikor Kevin megérkezik a New York-i hotelbe, és egy kis útbaigazítást kér, amit Trump karaktere készséggel meg is ad számára.

Most, hogy a Twitter és a Facebook illetve a Youtube is az álhíreket terjesztő és gyűlölethullámot generáló Trumpot tiltotta, az oldal felhasználói petíciót indítottak az ellen, hogy a szégyenteljes módon távozó elnök az ikonkus filmből is eltűnjön.

Azt akarják, a modern technika segítségével egy semleges figura álljon ott a hotel aulájában, ne Trump.

Nem tudjuk, hogy ez mennyire túlzás, viszont mindenesetre szórakoztató látni, ahogyan próbálják elfelejteni a botrányos elnök személyét az amerikaiak. 

Forrás: Twitter / Pécsi Stop