Zenei esteket rendeznek nyáron a Pécsi Művészetek és Irodalom Házának belső udvarában

2023. május 16. 11:22 2023. máj. 16. 11:22

Németh Juci, Pokorny Lia, Kéméndi Tamás és a Jávorkai trió is fellép a Pécsi Művészetek és Irodalom Házának belső udvarában május vége és augusztus közepe között megrendezett Hild Music Garden sorozatban.

Az esteket szervező pécsi Zsolnay Örökségkezelő NKft. (ZSÖK) MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a programsorozat keretében megnyitják az impozáns Hild-udvart, amely bensőséges hangulatú könnyűzenei koncertekkel várja a látogatókat a nyár során összesen nyolc alkalommal.
    

A május 30-i nyitóesten hét órától Kéméndi Tamás harmonikaművész és Pokorny Lia színművész várja a közönséget, amely egy rendhagyó koncerten ismerheti meg a művészek "kétségeit, a nehézségeit és azt a büszkeséget és örömöt, amivel ez a szakma jár" - írták, kiemelve, hogy az est során a zene, a próza és a vers mellett a párbeszéd is fontos szerepet kap.
    

Június 6-án Németh Juci és G. Szabó Hunor tart közös estet, míg június 13-án a Henri Gonzo és a Papírsárkányok lép fel. Július 11-én Ohnody, július 20-án Ian O'Sullivan, rá egy hétre pedig a Hét Hat Klub szórakoztatja a közönséget. Augusztus 11-én a Jávorkai trió, míg 17-én a Son Trés formáció csábítja a belső udvarba a pécsi főtér könyékén andalgókat.
    

A fellépésekről további részletes információk olvashatók a www.pmh.hu oldalon.

 

Fotós: pmh.hu

Forrás: MTI