VIDEÓ! - Így kapták el a Centrumnál balhézó embereket

2024. május 18. 16:50 2024. máj. 18. 16:50

A rendőrség őrizetbe vette azt a férfit, aki szándékosan elütött két embert az autójával a Centrum parkolójában.

 

 

A rendőrség honlapján május 17-én dél körül jelent meg a hír, hogy Pécsett, a Centrum parkoló mellett két társaság között vita alakult ki, majd egy autó elütötte az egyik társaság két tagját.

A rendőrök megállapították, hogy a vita egy korábbi nézeteltérés miatt alakult ki. Az egyik csoport lapátokkal, a másik macsétével fenyegetőzött. Amikor a macsétés páros távozni akart, egy férfi az autójával a járdára felhajtva szándékosan elütötte őket. A sérültek felálltak és folytatták a vitát, majd az autós ismét megpróbálta elütni őket, de elugrottak. A sofőr ezután a parkolóba hajtott, és a vezetést átadta egy társának, majd elmenekültek.

A rendőrök a Rákóczi úton elfogták a menekülő párost, és előállították őket. A többi, szökésben lévő tagot is hamar azonosították és elfogták. A 25 éves gázolót több emberen elkövetett emberölés kísérletével, a 40 éves férfit bűnpártolással vádolják.

A rendőrség csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt is eljárást indított, amelyben öt embert hallgattak ki: a gázoló társát, két lapáttal fenyegető férfit, és a kórházból előállított 42 éves férfit és 21 éves fiát.

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság mindannyiukat őrizetbe vette, és kezdeményezték letartóztatásukat.

Az esetről videó is készült:

 

 

Forrás: Pécsma