Jézusom, Bánki Eriket kiéhezteti Brüsszel!!

2017. november 10. 15:35 2017. nov. 10. 15:35

Kapaszkodjon: Bánki „Nemközpénz” Erik az Európai Unióról és KIÉHEZTETÉSRŐL beszélt igazi, élő emberek előtt! Bánki! Kiéheztetésről!! Érti???

A mohácsi önkormányzat heti miniújságjában csak most jelent meg Bánki Erik forradalmi beszéde, ezért sajna mi is csak most olvastuk, mire ragadtatta magát a fideszes képviselő. A Szekó József vezette fideszes városi önkormányzat hírei egy hirdetőújság betétjeként jelennek meg, feltehetően éppen az ünnepek miatti ütemezés okán csak az e heti friss számban jelent meg Bánki Erik 1956-os főhajtás okán elmondott beszéde.

Idézünk a kiadványból:

„A szónok úgy vélte, ma ismét szabadságharcra kényszerülünk, hiszen ezúttal Brüsszellel szemben kell megvédenünk, megtartanunk mindazt, amit őseink teremtettek nekünk. … nem csak magunkra gondolunk, egész Európát meg akarjuk védeni, szemben Brüsszel akaratával. Világos és egyértelmű, hogy a fejünk fölött akarnak dönteni rólunk, s ha nem teszünk eleget ezen óhajnak, pénzelvonással, a támogatások kurtításával, ha úgy tetszik, „kiéheztetéssel” akarják nemzetünket és a többi renitens államot jobb belátásra bírni. Az is bebizonyosodott – húzta alá a vendég –, hogy Brüsszel mindent akar a pénz nevében. A Soros-terv megvalósításának való behódolása egyértelmű bizonyítéka annak, hogy csakis a pénz óhaja számít neki”

Valószínűleg Mohács a Fidesz saját valóságának utolsó olyan elszigetelt, a normális téridő kontinuumból kihasított szigete, ahol ilyen mondatok után nem a legjobb esetben is tömeges kiröhögés lett Bánki osztályrésze.

Miután

1. Bánki feleségének cégeit többször is tízmilliókkal támogatta a kiéheztető Brüsszel

2. Mohács Baranyában a területfejlesztésre szánt TOP-források hatalmas győztese.

Hogy még abszurdabb legyen a dolog, egy oldallal Bánki sirámai előtt ugyanebben az önkormányzati kiadványban jelent meg az ilyenkor kötelező közlemény arról, hogy a város újabb félmilliárdot nyert, ezúttal a város egyik központi terének zöldterületi rehabilitációjára. Az Európai Uniótól. A fejünk felett eldöntötték: újabb félmilliárdot adnak Mohácsnak. A pénzelvonás nevében.

Mindenki látott már sci-fiket elszigetelt városokról, ahol a városhatárnál a valóság is véget ér.

A legjobb is smafu volt.