Mintha meg sem történt volna a pécsi fideszes fasiszta botrány

2023. május 23. 10:51 2023. máj. 23. 10:51

Az már biztos, hogy Trombitás Kristóf szerepel a karlendítős fotón, azonban sem a Fidesz, sem a Megafon, sem Trombitás Kristóf nem próbálta meg megcáfolni a történteket, ami viszont még érdekesebb, hogy a Fidesz-közeli személyek el sem ítélték, sőt nem is reagáltak rá. Úgy csinálnak, mintha mi sem történt volna.

media1 számolt be arról, hogy a Gulyáságyú Média egyik olvasója beküldött egy fotót a pécsi fideszes megmondóemberre, Tormbitás Kristófra kísértetiesen hasonlító fiatalemberről karlendítés közben.

 

Oldalunkon korábban már beszámoltunk arról, hogy a pécsi kötődésű Trombitás Kristófnak megtaláltuk a tablófotóját, ami alapján már biztosra vehető, hogy ő a karlendítős fotó főszereplője. Na de vajon a fideszes pécsi influenszer mit tett a botrány után? Magyarázkodott, mint minden fideszes? Terelt, mint minden fideszes? Hazudott, mint minden fideszes? Nem! Vagyis de, csak nem a témával kapcsolatban. Az ügy kapcsán ugyanis nem csinált semmit. Csak ugyanúgy mantrázza az emberek arcába az orbáni propagandát.

Ilyen és ehhez hasonló gyenge próbálkozások maradtak:

A közösségi médiában megmaradt a nagyhangú megmondás, azonban a neki címzett kérdéseinkre már egy hete nem érkezett válasz, annak ellenére sem, hogy Trombitás Kristóf látta az üzenetet:

Kollégánk, Bogos Csaba küldte el Facebook üzenetben a kérdéseket. 

A Facebook-oldalán egyre kevesebb a reakció, ami részben annak is betudható, amit a pecsistop.hu kommentelői írtak, miszerint bármilyen negatív kritika megfogalmazása után azonnal letiltották őket Trombitás közösségi oldaláról. És hogy ő miért nem határolódik el korábbi cselekedetétől, arra egyszerű a válasz. Már korábban is voltak hasonló megnyilvánulásai, ami arra utal, hogy Trombitás Kristóf szerint ez az állapot teljesen megszokott. Azért szerencsére akadt, aki ezt másképp gondolta és nyilvánosságra is hozta.

A kép kiszivárgása után néhány nap telt el. Az épeszű ember - gondolná az épeszű ember - ilyenkor megbánást tanúsít, elbújik a nyilvánosság elől, esetleg még bocsánatot is kér. De Trombitást nem ilyen fából faragták, ő büszkén ellátogat Pécsre sörözgetni.

Persze oké, ha benne nincs annyi, akkor legalább a fiatal demokraták, akik a keresztény értékrendet hirdetik, majd bizonyára elhatárolódnak ettől a fajta náci jelképtől és az elkövetőjétől, nem fizetik tovább az ámokfutását súlyos milliókból, vagy...várjunk csak...

Orbán Viktor és Trombitás Kristóf
Hargitai János, Csizmadia Péter és Trombitás Kristóf
Őri László és Trombitás Kristóf
Hoppál Péter és Trombitás Kristóf

Milyen elítélés, vagy elhatárolódás? A Fidesz még büszke is a fizetett fasisztára.

És megy minden tovább, mint ha mi sem történt volna...