Parragh László erősen vívódott, de végül csak lebuzizta a fia tornatanárát

2021. szeptember 1. 14:28 2021. szept. 1. 14:28

Parragh Lászlóban erős vívódás volt a hétvégén, hogy szóba hozza-e a meleg tornatanár ügyét, mert nem akarta elrontani az ünnepi hangulatot. Vívódhatott volna még egy ideig, hátha akkor más elhatározásra jut, mert így sokaknál kiverte a biztosítékot azzal, hogy azt mondta: nehezen viseli, hogy a tornatanár, aki a kilenc éves fiát felsegíti a létrán vagy a kötélen, a fiúkhoz vonzódik.

Végül tehát csak kibökte ami a szívét nyomta, de nem aratott nagy tetszést a kijelentése. Nemcsak a Brüsszel-imádó, migránssimogató libernyákok hördültek fel, de saját pártjának minisztere, Novák Katalin is kifejezte rosszallását Parragh kijelentésével kapcsolatban. A miniszter asszonyság az RTL Klub kérdésére válaszolva, elmondta, hogy nagyon nem ért egyet Parragh kijelentésével, a kormánynak és neki is az álláspontja, hogy a szexuális identitás magánügy.

Parragh tehát lyukra futott, most már csak az a kérdés, hogy miért ragadtatta magát erre a kijelentésre. Első megközelítésben azt kell gondolnunk, hogy egy magát családbarátnak mondó, ám valójában csak néhány család barátjaként működő, homofób kormány szélsőséges szimpatizánsainak próbált megfelelni. Egy olyan kormányt akart túllihegni, amely a gyermekvédőnek mondott törvénybe bújtatva, szándékosan mossa össze a pedofíliát a melegekkel, miközben ők is jól tudják, hogy a kettőnek nincs köze egymáshoz, s ha már pedifílok után kutakodnak, akkor érdemesebb volna az egyházak – színes vagy nem színes – világában, közelebbről a cölibátus által megnyomorított paptársak környezetében érdeklődni. 

Ezt persze nem mondta el Parragh úr, mert a bátorsága csak odáig terjedt, hogy ő kedveli a melegeket, sokat személyesen ismer közülük, innen tudja, hogy mennyire színes a világuk.

Amint azt egy másik cikkünkben volt szerencsénk jelezni, nem kell szeretni a melegeket. Az, hogy valaki meleg, nem bűn és nem is érdem, hanem egy állapot. A heterókra ugyanez vonatkozik. És akkor tegyük fel a kérdést, mi van azokkal a tornatanárokkal, akik nem melegek, hanem kifejezetten heterók és ebben a minőségükben a kilenc éves kislányokat kedvelik? Ebben az esetben más a leányzó fekvése?

Az egész, úgy ahogy van, visszataszító és gyomorforgató. Persze, Parraghnak nem lesz baja ebből, ő ugyanis nem csupán a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, de Orbán Viktor tanácsadója is egyben. Így aztán legföljebb annyi történik majd, hogy legközelebb, ha találkoznak, a miniszterelnök megkérdezi: mondd csak Laci, a fiadnak tényleg buzi a tornatanára? Vagy még ezt sem kérdezi, mert akkor már más gondjaik lesznek az uraknak. Meg kell magyarázniuk néhány dolgot, például, hogy Orbán és családja magánúton járt-e Rómában, és akár igen, akár nem, hogy jön a képbe az adófizetők pénzéből vásárolt és üzemeltetett honvédségi helikopter, amely egy horvát szigeten is leszállt, ott utasokat vett föl, majd tovább repült. Ez is van olyan izgalmas, mint a Parragh által említett melegek világa. 

Parragh úr most már biztosan bánja, hogy nem vívódott még legalább egy napig. Talán akkor egy otrombasággal kevesebbet lehet majd beírni a neve mellé – ha egyáltalán feljegyzik az évkönyvekben valaha volt vívódásait és vitézkedéseit.

P.s. Ha én az ifjabb Parragh tornatanára helyében lennék, egy jó nagy, milliós pert akasztanék Parragh úr nyakába. Ha valóban meleg az illető tanerő, akkor azért, mert ez magánügy. Ha meg mégsem meleg, akkor azért mert ez hazugság. 

Forrás: Hírklikk