Ingyenes nyílt nappal folytatódik a Fordan Táncklub jubileumi éve

2023. szeptember 9. 09:16 2023. szept. 9. 09:16

Nyílt napra invitálják a Fordan Tánccentrum vezetői és oktatói városunk táncot és mozgást kedvelő közönségét. Jubileumi évük ötödik állomásánál kiemelt rendezvényt szánnak azoknak, akik szeretnék jobban megismerni az idén 35 éves Fordan Táncklub életét, vagy éppen ki szeretnének próbálni valamely műfajt - közölte sajtóközleményében a Fordan Tánccentrum.

Harmad ízben tartják legújabb táncos otthonukban, az új Fordan Tánccentrumban bemutatójukat és ingyenes nyílt napjukat. Várhatóan sok érdeklődő család és leendő ifjú táncos fog kilátogatni a rendezvényre, hiszen a táncbemutatókon kívül mind a három teremben más és más táncműfajt lehet kipróbálni.

Fél kettőkor lesz kapunyitás és a program 14 órakor egy igen pörgős műsorral kezdődik, amelyet a Tánccentrum előtti szabad téren fognak megtartani. Itt akrobatikus rock ’n’ roll és fashion street dance szerepel a palettán több korosztályt érintve. A klub legrégebbi és legeredményesebb táncosai fognak színes műsort adni a jövő táncosainak, hogy kedvet kapjanak a tánchoz.

A bemutatók után mind a három táncteremben más és más tánc- és mozgásműfajt lehet majd kipróbálni. A nyílt napra, ami évek óta visszatérő rendezvénye a klubnak, elsősorban azok a fiatalok, - és persze családtagjaik - szoktak eljönni, akik szeretnének beiratkozni a Fordan Táncklubba. Idén összesen 6 csoportba várják az új tanítványokat. A klub vezetői Papp Viktor és Majorlaki Ágnes minden korosztálynak tud ajánlani valamit. A legkisebbeknek az aprock – mini rockyt javasolnak, a nagyobbaknak több korcsoportban az akrobatikus rock ’n’ roll-t, és a fashion street dance-t ajánlják, jelenleg ezek a táncok a legnépszerűbbek a táncklubban. A Dance for Ladies órákat elsősorban hölgyeknek szánják. A fashion street dance alapjait tartalmazó tánc 7. éve népszerű a 30 pluszosok körében. Első ízben került be a választható mozgásformák közé az AEROFIT, amelyet Somogyi Kristóf tapasztalt fitnesz edző vezet. A Ritmo TSE táncosai – akik ezúttal is a nyílt nap vendégei – a társasági táncokat fogják népszerűsíteni a nyílt napon.

Mindenki, aki aktívan részt vesz valamely nyílt órán, kap egy sorsjegyet, amivel a nap végén külföldi utazást, ajándékcsomagokat, valamint utalványokat nyerhetnek a legszerencsésebbek. Külön jutalmazzák azokat, akik éppen a nyílt napon döntötték el, hogy beiratkoznak a Fordan Táncklubba.

 

időpont:                                             2023. szeptember 10. vasárnap 14.00 – 17.00 óra (kapunyitás 13.30)

helyszín:                                             Fordan Tánccentrum, Pécs, Indóház tér 2.

rendező:                                             Pécsi Fordan Táncklub, Papp Viktor

házigazdák:                                        Papp Viktor – Majorlaki Ágnes