Jótékonysági lábtenisz versenyt rendezett 10 csapat részvételével a PSN Zrt.

2024. június 13. 19:46 2024. jún. 13. 19:46

Jótékonysági lábtenisztornát rendezett a PSN Zrt. a Gulyás István Városi Tenisz Centrumban a Dr. Veress Endre utcai pályán. A második alkalommal rendezett torna bevételével ezúttal is Supák Gergő gyógykezelését kívánják segíteni. Gergőnél 3 éves korában egy súlyos idegrendszeri betegséget diagnosztizáltak, nem tud önállóan ülni, járni és beszélni sem.

A tornán tíz csapat: a PMFC Öregfiúk, a PMFC szurkolók, a PVSK, a HR-Rent Kozármisleny Öregfiúk, a Komlói Bányász SK, a Paksi FC, a Bajai Lábtenisz Club, a PEAC Öregfiúk, az MLSZ Baranya Vármegyei Igazgatósága Játékvezetők, valamint a PSN Zrt. háromfős gárdája vett részt.

 A szervezők két csoportba sorsolták a nevezett csapatokat. A PSN Zrt.-PMFC öregfiúk, Paks-Kupagyőztes- Baja jutott az elődöntőbe. A döntőt a PSN Zrt.-Baja csapata játszotta, ahol szoros küzdelembe a Duna-partiak nyertek. A harmadik helyért nem játszottak mérkőzést, mert az egykori kilencszeres válogatott paksi, Éger László megsérült. Nem tudták lejátszani soros mérkőzésüket. A PMFC Öregfiúk együttese visszalépett a „bronzcsatától”. A 4. hely mellé dr. Papp Zsolt-Bodor László páros Fair Play-díjat vehetett át.

 

 

 

Az adománygyűjtés egyelőre nem zárult le. Egy hétig még a Lauber Dezső Városi Sportcsarnokban be lehet dobni a felajánlásokat a gyűjtőbe. Emellett átutalással is lehet segíteni az alábbi bankszámlaszámon: Erste Bank: 119-91-119-80634623 Supákné Gazdag Mónika. Közlemény: Supák Gergő gyógykezelésére.

Sokak által ismert egykori PMFC NB I-es labdarúgójával Lőrinc Sándorral, Pajával beszélgettünk 

-PMFC bajnoki mérkőzésekre nem jársz, lábtenisz mérkőzésekre kilátogatsz, miért?

- Nagyon szeretem a lábteniszt, véleményem szerint nagyon látványos játék, sokan még nem fedezték fel a szépségét. PMFC mérkőzésekre 1,5-2 éve nem járok. Szomorú, de kimondom, nem tud szórakoztatni az a játék, amit a piros-feketék mutatnak.

 

Szerző: Szabó Ferenc