A nemzet nőgyógyásza

2019. február 14. 14:27 2019. feb. 14. 14:27

Azért is jó, hogy Orbán az évértékelőjével könyékig túrt bele minden magyar nő szülőcsatornájába, mert így, legalábbis amíg hatalmon van, minden, ami szép, meghitt és csodás a születés körül, azért kap egy ízléstelen matricát a Nemzeti Elletés Rendszerétől.

Közeleg Gyermekre várók lelkigyakorlata a Mátra és a Cserhát ölelésében található, csodatévő erejéről is elhíresült Szentkúton. Csépányi Gábor atya – a kegyhely a ferencesek kezelésében van – szerint a legtöbb pár reménytelenséggel, aggodalommal és feszültséggel érkezik a lelkigyakorlatra, de ott rájönnek, hogy nincsenek egyedül a problémájukkal, nem kell egyedül viselniük a nehézségeket.

Ugye milyen szép? De ki tudja ma már lehámozni a gyermekért imádkozókat reménnyel eltöltő gyakorlatról Orbán évértékelőjét? Az újabb gigantikus kamut, ami messziről nemzésösztönzés, de annak legalább jó otromba, közelről viszont a hülye is látja, hogy a NER jól kereső és nagycsaládos barátainak hivatott olcsón nagy és drága autókat juttatni.

A képlet egyszerű: szüld tele a Kárpát-medencét, hogy a migráns ne férjen már ide. De rendesen, négyesével. Ki a bánatot érdekelnek már a két- meg háromgyerekes családok? Ki nem pottyant arra a férfira, akinek már bőven megvan a négy gyereke, csak más anyáktól? Egyre inflálódik a Fidesz, a három szoba mellé a négy kerékhez már nem három, hanem négy gyerek kell. És még csak most jön a válság, utána már lehet, hogy hat pulya is ki kell potyogtatni egy lekoszlottabb autóhoz is.

Pedig a magyar nők, ha egy Volkswagen Multivantól lehetne inszeminációt eszközölni, lehet hogy szívesebben szülnék meg mindjárt az autót, ha már úgyis ellőrobotot csinált belőlük a kormány. Kicsit jobban fáj, de legalább egyből megvan, nem kell még háromszor ismételni. Meg ha úgyis a migrik megállítása a cél, akkor lehetne szülni a gyerekeket mindjárt a határkerítés tövébe, hogy a bevándorlók megbotoljanak bennük.

Mondanám, hogy érdeklődéssel várom az első Kovács Renault Espace meg Tóth Fiat Doblóka nevű gyerekek felbukkanását az oviban, de úgyis lenézi majd őket Suhajda Audi Q7 és Németh Range Roverke. Mert ahogy a Fidesz összes többi intézkedése, ez sem tesz egyetlen lépést sem a társadalmi feszültségek csökkentése felé. Ha van pénzed sok gyerekre, olcsóbban kapsz drága kocsit. Nesze.

A folytatás viszont izgalmas lehet. Mi lesz, ha az, aki gyermekelőállítás közben nem a párt nevét sóhajtozza, annak cancelelik a gyerekét, vagy nyolc kell majd neki egy kocsihoz, mert csak az ötven százalékát számítják be?

Ma még megjósolhatatlan, milyen mélyre jut még a NER parasztvakítása, de azért a magyar nők méhével már szó szerint igen mélyre jutottak.