Hoppál Péter és a disznóvágás - videó

2022. január 31. 17:54 2022. jan. 31. 17:54

Disznóvágáson járt Hoppál Péter. Erről ő maga osztott meg egy videót a közösségi oldalán. 

"Ilyen klassz a Pécs-keleti roma civil szervezetek hagyományos disznótorosa. Egy újabb közös rendezvény. Jó volt újra találkozni!" - írta posztjában a fideszes képviselő. 

Abba most ne menjünk bele túl mélyen, hogy ez a felvétel, mennyire súrolja a jó ízlés határát, annyi biztos, hogy a vegánoknál kiveri a biztosítékot. Persze ne legyünk álszentek, mi is eszünk húst, így nyilánvalóan tudjuk, hogy a húsevés előzménye egy állat halála. Az azonban már fontos kérdés, hogy biztosan ezt egy közösségi oldalon kell-e mutogatni, pláne, hogy gyakorlatilag meggyalázzák annak a szerencsétlen állatnak a tetemét, ugyanis a videón tökéletesen látszik, ahogy a már leölt sertés testébe belevésik a "házi sertés" szót. 

Nyilván mindenki döntse el maga, ez nála mennyire fél bele, mi egy kissé visszásnak tartjuk, de ez legyen egyéni szociális probléma. 

Mondjuk azt már nehezebben tudjok bárhova is tenni, hogy a disznóvágás egy kulcsmomentuma, amikor is Hoppál képviselő úr egy dallal élteti saját magát, miközben a róla és a Fideszről - talán rögtönzött? - szóló nóta alá gitározik. 

A dalocska így szól: "Ne hagyjuk egymást, ne hagyjuk egymást, ne hagyjuk, hogy megvezessen egy másik féle párt, hajrá Fidesz, Hoppál Péter mi veletek vagyunk, ezt az utat, mi mindenkinek szívből ajánljuk" 

Megmutatjuk azért a videót: